MLSZ szurkolói iroda
hivatalos honlapja
Főoldal

Hírek

SZURKOLÓK EGY ÁLOMÉRT

Forrás: , 2012-07-10 (09:11)

Küldjük el a családokat a lelátóról, NYARALNI!
A CarpathianBrigade, a Szurkolói Iroda, valamint a legnagyobb magyar táborok (Debrecen, Diósgyőr, Ferencváros, Haladás, MTK, Újpest, Videoton, Zalaegerszeg) összefogásában egy olyan, Magyarországon, és feltehetőleg a világon is teljesen egyedülálló kezdeményezésnek lehettek a részesei, amely magyar családok nyarát teszi felejthetetlenné.

MLSZ megállapodás

Forrás: , 2012-05-10 (13:49)

Az elmúlt hetekben már beszámoltunk, hogy eredményes volt az egyeztetés Csányi Sándorral a szurkolói igények kapcsán. Öt témakörben sikerült közös nevezőre jutni, melyet a következő bajnokságban már várhatóan alkalmazni is lehet a mérkőzéseken.

SZURKOLÓI Iroda véleménye a szurkolói kártyáról

Forrás: Bán Zsuzsa, 2011-09-29 (11:24)

A Szurkolói Iroda véleményét, ezzel kapcsolatos javaslatait kifejtette a "huligántörvénnyel" kapcsolatos észrevételei között. Valamennyi szurkolótábor egyértelműen elutasítja a szurkolói kártya bevezetését, és kizárólag, az önkéntességen alapuló, kedvezményeket biztosító klubkártya létét fogadja el. Magyarországon, ma kizárólag a Ferencvárosnál létezik szurkolói kártya, amelynek negatív tapasztalatait közreadjuk.

Minek van Szurkolói Iroda, ha nem tudni mit csinál? (az első hónap után)

Forrás: Bán Zsuzsa, 2011-09-29 (11:15)

Igen, egy nagy hibát elkövettünk. Létezik a Szurkolói Iroda, de az „átlag szurkoló” nem lát semmit a ténykedéséből, s ez az elégtelen tájékoztatásból ered. Röviden, mi is történt. A következő témákban állított össze javaslatokat az Iroda, ezeket talán olvastátok a honlapokon: a mérkőzések időpontjának meghatározása, itt a versenybizottság több ötletünket figyelembe is vette, a „huligántörvény” bírálata és javaslatok, s a szurkolói kártya kérdése.

A labdarúgó mérkőzések időpontjának körültekintő meghatározása

Forrás: Bán Zsuzsa, 2011-09-29 (11:06)

A Szurkolói Iroda munkatervében szerepel a labdarúgó mérkőzések időpontjának körültekintő meghatározásához a szurkolói javaslatok, vélemények gyűjtése. Ezeket alább közreadjuk, azzal a céllal, hogy a MLSZ 2011. június 21-én tartandó sorsolásán a lehetőségek szerint vegye figyelembe.