MLSZ szurkolói iroda
hivatalos honlapja
Főoldal

Közlemények

SZURKOLÓI Iroda véleménye a szurkolói kártyáról

Forrás: Bán Zsuzsa, 2011-10-10 (15:30)

A Szurkolói Iroda véleményét, ezzel kapcsolatos javaslatait kifejtette a „huligántörvénnyel” kapcsolatos észrevételei között.
Valamennyi szurkolótábor egyértelműen elutasítja a szurkolói kártya bevezetését, és kizárólag, az önkéntességen alapuló, kedvezményeket biztosító klubkártya létét fogadja el.
Magyarországon, ma kizárólag a Ferencvárosnál létezik szurkolói kártya, amelynek negatív tapasztalatait közreadjuk.

A szurkolói közösség aggályai a 2011 CIV. törvénnyel kapcsolatban

Forrás: Bán Zsuzsa, 2011-10-10 (15:12)

Adatnyilvántartás: rendőrség az eltiltottak és a kitiltottak adatait kezeli oly módon, hogy nyilvántartja nevét, születési helyét idejét, anyja leánykori nevét. A jegyekre, bérletekre viszont név, születési hely idő, valamint lakcím kerül. Miért nem egyezik meg a rendőrségi adatnyilvántartással?

Magyar Labdarúgó Szövetség Szurkolói Irodájának Közleménye!

Forrás: Bán Zsuzsa, 2011-10-10 (14:42)

A Magyar Labdarúgó Szövetség megkeresésére és Csányi Sándor elnök úrral történt személyes konzultációt követően 2011. június 2-val hét NB I-s csapat (Debrecen, Diósgyőr, Ferencváros, Haladás, Újpest, Videoton, Zalaegerszeg) szurkolói képviselőinek egyhangú döntését követően megalakult, az MLSZ égisze alatt működő Szurkolói Iroda, a szurkolói érdekképviselet biztosítása érdekében. Az Iroda az MLSZ Alapszabálya szerint működik, elnökét, Őri Márkot, az MLSZ Elnöksége – a Szurkolói Iroda döntése alapján - elfogadta és kinevezte. 

Miért tiltakoznak a szurkolói szervezetek országszerte a lelátókon?

Forrás: Bán Zsuzsa, 2011-09-29 (11:09)

A köztudatban a tiltakozások pillanatnyilag úgy jelennek meg, hogy a szurkolók nem akarnak rendet a stadionokban, mivel az új törvény a rendbontást szigorúbban bünteti. Nem, egyáltalán nem erről van szó.